Ridtur i alla årstider

Följ med ut i naturen med en snäll och trogen häst, en fikasäck och en kunnig instruktör. Vinter, vår, sommar eller höst. Både för nybörjare och de som är vana med hästar.

Upplev vintern till häst!

På härliga vintervägar rider vi med kunnig instruktör. Kanske även en galopp i djupsnön om underlaget tillåter. En ritt i månsken i full galopp över snöfyllda ängar är en upplevelse man aldrig glömmer!

Vill du inte rida kan du försöka dig på att tolka bakom hästen. En upplevelse med både fart och fläkt, som dessutom är riktigt roligt! Spänn på dig ”miniskidorna”, fatta draglinan och försök sedan att hänga med. I samma ögonblick som hästen sätter av i trav så vaknar tävlingsmänniskan i dig, antingen ensam mot klockan eller mot andra i upptrampade spår. Men det är du som bestämmer, det kanske blir i djupsnö i lämplig fart.

Upplev våren till häst!

Skritta runt i skogen och njut av den analkande sommaren. Lyssna till hästens ljud och fåglarna som kvittrar runt oss.

Upplev sommaren till häst!

Fina ridvägar tar oss ut i skogen och kanske ner till älven där hästarna får plaska omkring. Vi njuter medan vi tar oss fram i skogen, hör djuren omkring oss och knarrandet från hästens utrustning.

Eller en ridtur på natten i det tysta midnattsolens land. På en stark och trogen häst tar vi oss fram. Med ett naturligt ljus runt dygnets alla timmar, kan vi färdas fram i önskad takt. För att sedan stanna till för att njuta av vad fikakorgen och naturen vill bjuda på. En resa för både kropp och själ.   Det känns alldeles självklart att rida ut i natten. Det är där ute det händer: Värmen och ljuset flödar när den glödande midnattssolen vägrar släcka för natten. Säsong: 15 juni-25 juli.

Upplev hösten till häst!

Löven och växtligheten runt oss skiftar i massa härliga färger, från rött till gul och allt där emellan. De växter som redan blivit bruna och trillat ner på marken knastrar under hästens hovar.

Fakta
Säsong: Året runt
Tid och p
ris: 

  • 1 timmes ridtur 800 SEK/person
  • 2 timmars ridtur 1100 SEK/person
  • 3 timmars ridtur 1500 SEK/person
  • Midnattssolsritt 1,5-2 timmar 1100 SEK/person
  • Tolka med skidor efter häst 1100 SEK/person

Inklusive: Instruktör och fika.