Åretrunt aktiviteter

Aktuell covid-19 information

På grund av rådande covid-19 läge, väljer Lapland Vuollerim att tills vidare begränsa antalet guidade aktiviteter. Kontakta oss för dina önskemål.  Vi kan också informera om..

Berättarkväll vid elden…

...med lappländska specialiteter. Landa in i lugnet och gemenskapen, ät en bit mat och lyssna till spännande historier och berättelser. Koppla av vid en sprakande eld med lappländska..

Besök en av världens mest sällsynta kor vid Polcirkeln!

Fjällko på Vuollerim Gård Vid Polcirkeln, i byn Vuollerim i Lapplands inland, bor några av världens mest sällsynta kor - Fjällkon. Fjällrasen är den nordiska ursprungsrasen, som nu..

Hushopparmiddag

En unik kväll med härliga, äkta möten där bybor öppnar sina hem för fest. Mat och möten står i fokus när du vandrar från hus till hus och njuter av kvällens anrättningar. Tänk,..

Polcirkelcertifikat och ceremoni

Var med om en polcirkelceremoni där du hoppar mellan skogssamernas och fjällsamernas rike. Du får givetvis ett certifikat som bevis på din vistelse vid norra polcirkeln. Typiska tilltugg,..

Ridtur i alla årstider

Följ med ut i naturen med en snäll och trogen häst, en fikasäck och en kunnig instruktör. Vinter, vår, sommar eller höst. Både för nybörjare och de som är vana med hästar. Upplev..

Ta hand om din hälsa

Hos Irene Hälsokonsult kan du unna dig en skön massage, ta en stressbehandling i annorlunda miljö eller en meditation i grillkåtan till ljudet av trumma. Gå stavgång och avsluta med ett..

Vinprovning

Är ni några som vill pröva vinprovning på nytt sätt? Var med och pröva viner i kåtan! Om ni hellre vill avnjuta dem på vanligt sätt går det naturligtvis också bra! Fakta Säsong:..