Topp tre i världen – Årets Innovation

Lapland Vuollerim Welcomes You är en av finalisterna i kategorin ”Årets bästa Innovation” till det globala turismpriset ”Tourism for Tomorrow 2014.”

Det är världsorganisationen WTTC, World Travel & Tourism Council, som uppmärksammar de bästa exemplen på hållbar turism i företag och på destinationer – ett av de främsta priserna för hållbar turism i världen.

Lapland Vuollerim har utsetts till en av tre finalister i kategorin ”Årets bästa Innovation”.

Priset delas ut i sex olika kategorier med tre finalister i varje. De är utvalda av174 sökande från 56 olika länder världen över.

Lapland Vuollerim är den enda finalisten från Norden. Övriga finalister kommer bl. a  från Chile, Indien, Australien, Canada, Hong Kong och Tanzania.

“Vilken smackstart på det nya året! Vi nyper oss fortfarande i armen här. Andra internationella nomineringen på kort tid. Det är ju helt otroligt vad människor i en liten bygd kan göra tillsammans! Det här är definitivt ett kvitto till alla som jobbar så hårt för att utveckla bygden.”

Örjan Kraft, en av initiativtagarna

Finalisterna och vinnarna kommer att presenteras på WTTC’s årliga globala konferens, som i år äger rum i Kina den 24 april.

Topp tre i världen