En dag i vildmarken

Tänk dig en by som ligger mitt i vildmarken! Som har glittrande sjöar och en djup mystisk älv. Där finns det så mycket att upptäcka, men var ska man börja? En idé är att följa med en lokalguide för en dag!

Den här turen är för dig som vill känna på den norrlänska sommarvibben och ha kul som de lokalborna gör. Eftersom dagarna är så långa på sommaren, hinner vi med en massa kul under bara en dag.

Din guide är en kunnig Vuollerimbo med stor erfarenhet av friluftliv. Han / hon kommer att vissa dig sina favorita platser i området, som väldigt få personer tar sig till. Gammal skogar, hemliga myrar och levande älvar är många i narheten och väntar bara att du ska upptäcka dem!

Varje tur blir unik eftersom den anpassar sig till vädret, säsongen och dina egna önskemål. Du kommer till exempel att kunna prova på fiska, paddla, plocka bär, att lära er göra eld utan tandstickor och varför inte hitta en exclusiv badplats med den finaste utsikt.

Vädret och säsongen påverkar vilka möjligheter vi har och man hinner oftast inte med allt. Din guide kommer att bygga en unik program för dagen som är anpassade till naturförhållande, gruppstorleken och deltagarnas åldern! Du får ha önskelmål om vad du vill göra (berätta om det när du bokar). Annars är det bara att följa med och bli överaskade!

Fika och lunch serveras ute och vi kokar mat över öppen eld (kanske en eld som du har själv tänd och en fisk som du själv har fiskat!)

Mer information om tid och priser kommer snart! Så länge får du ringa oss eller skriva ett mejl, så vi hittar en datum och program som passar dig.