Hundspann

Tre timmars hundspannstur

Guiden kör hundspannen medan du sitter bekvämt på släden!

Vi plockar upp dig på hotellet och kör till platsen där vi startar turen ifrån. Därifrån åker vi hundspann. Du sitter bekvämt på en stor släde medan guiden sköter hundspannet. Vi stannar vid en traditionell kåta i skogen och grillar korv och kokar kaffe över öppen eld. Ett bra tillfälle att träffa hundarna och ta bilder. Efter kaffet fortsätter turen tillbaka till kenneln. Vi kör dig tillbaka till hotellet.

Fakta
Säsong: Vinter, från tidiga december till april
Tid: 3 timmar, dagligen 10.00-13.00
Pris: Enligt förfrågan
Antal: 2-8 personer (max 4 personer per släde)
Inklusive: Lunch, varma kläder och skor, transfer.

Kör ditt eget hundspann

Kör ditt eget hundspann på en dagstur! Normal nivå av kondition och balans är nödvändig.

Vi plockar upp dig på hotellet och kör till platsen där vi startar turen ifrån. Efter en genomgång med instruktioner åker vi därifrån med hundspann. Du får köra ditt eget hundspann med 3-4 hundar och guiden kör ett eget spann längst fram. Vi stannar vid en traditionell kåta i skogen och lagar mat över öppen eld. Ett bra tillfälle att träffa hundarna och ta bilder. Efter kaffet fortsätter turen tillbaka till kenneln. Vi kör dig tillbaka till hotellet..

Fakta
Säsong: Vinter, från tidiga december till april
Tid: 4 timmar, dagligen 10.00-14.00
Pris: Enligt förfrågan
Antal: 2-4 personer
Inklusive: Lunch, varma kläder och skor, transfer.

Tvådagarstur med hundspann

Kör ditt eget hundspann på en tvådagarstur med övernattning!

Vi plockar upp dig på hotellet och kör till platsen där vi startar turen ifrån. Vi packar slädarna med utrustning för en tvådagarstur och ger dig instruktioner om hur man kör ett hundspann. Du kör ditt eget hundspann och guiden kör ett eget spann längst fram. Vi åker mot en stuga i vildmarken där vi bor under natten. Snart är den vedeldade kaminen i stugan glödhet och vi hjälps ut att ta hand om hundarna innan det rullar ihop och somnar för natten. Förhoppningsvis kan vi se norrsken på en klar och mörk himmel över våra huvuden. Nästa dag kör vi tillbaka mot kenneln med våra hundspann och säger hej då. Vi kör dig till hotellet.

Fakta
Säsong: Vinter, från tidiga december till april
Tid: Start kl. 13:00 första dagen och slutar kl. 11:00 nästa dag
Pris: Enligt förfrågan
Antal: 2-4 personer
Inklusive: Övernattning, middag och frukost, varma kläder och skor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.