Alla paket

Axels kalaspaket

- För dig som vill bjuda på något oförglömligt. Ta med nära och kära, goda vänner mfl till midnattssolens, norrskenets och blåljusets land och gör födelsedagen, guldbröllopet,..

Landsbygdsutveckling i praktiken

Välkommen till ett spännande erfarenhetsutbyte vid Polcirkeln! Det här är paketet för dig som vill veta mer om innovation och hållbar landsbygdsutveckling i praktiken.  Att göra..

Extremt flugfiske

Här ser du bland andra Lapland Vuollerims extrema flugfiskepaket. Här får du vara med om svårflörtande storrödingar, spektakulära luftsprång, dramatiska storöringars rusningar och..

Den gäckande storrödingen

En satsning på ett kvoterat flugfiske med hullingslösa enkelkrokar och Catch & Release. Ett vatten med endast trofé rödingar i stort antal där man använder Belly-boat. Ett ställe som..

En Tidsresa I Ett Flugfiske Eldorado

Här står tiden stilla i tysthetens land! Vår erfarna fiskeguide tar er till en sagolik skogsälv där han har fiskat i nästan 40 år. En älv där Öringarna och Harren vakar sporadiskt..

Jakten på storöringen

Gör ditt livs fiskeresa till Vuollerimbygden, där glittrande sjöar bjuder på svårflörtad röding och Luleälven på öring i rejäla storlekar. Efter storfångsten kopplar du av i..

Med Torrfluga I Skogssamernas Land

Följ med på en natur och fisketripp utöver det vanliga. Vi färdas långt in i fjällvärlden, där vi ska försöka hitta igen storöringarna högt upp i denna vackra skogsälv. Kryddat med..

Hjortronfrossa

Hjortron, Hjortron, Hjortron. . . Mmmm! Första helgen i augusti varje år firar vi “Norrlands guld”. Den som vet hur fysiskt krävande det är att ta sig ut på hjortronmyrarna..

Lapplandsäventyr på annorlunda sätt

Genuint och hjärtligt i Midnattssolens land. Torsdag till söndag För dig som vill uppleva Midnattssolens Lappland på ett annorlunda sätt. Möt ett livfullt och genuint  Lappland med..

Lappländsk vardagslyx för hela familjen

Bada i Spegeldammen eller barnvänliga Sandtjärn, rid på snälla hästar, upplev midnattsolen, fiska mitt i byn eller njut av den enkla och uppfriskande stillheten på 1700-talsgård invid..

Natur och kultur vid polcirkeln tillsammans med lokalbefolkningen

För dig som vill komma nära det genuina och äkta vardagslivet i Lappland. Ta del av naturen och kulturen från de stora skogarna och den starka berättartraditionen vi polcirkeln. Här..

Rörelse för alla!

Det här är ett kontrastrikt paket för alla som vill uppleva Lappland på olika sätt. Paketet är anpassat för personer med begränsad rörelseförmåga. Ta del av kulturen från de stora..

Spöfiske efter öring och röding…

...i midnattssolens och sjöarnas rike. Här kan alla åldrar sommarfiska i egen sjö. Bästa fisketipsen från den som kan sjön bäst! Lokalbefolkningen tar hand om dig och berättar hur..

Vildmarksläger för ungdomar

Fem dagar med lek och skoj i naturen i Lapplands djupa skogar. Vi lär oss göra upp eld, tillverka våra egna metspön som vi kan fånga fisk med och tillaga över öppen eld. Vi lär känna..

Blåljusfestivalen

Blåljusfestivalen hålls var annat år. För att uppleva det blå ljuset i år, kolla in Colors of Swedish Lapland – The Blue Light package. (Engelska) Lär dig mer om snö och..

Islyktornas by – Vuollerim

I februari lyser det i islyktornas by varje år, välkommen! Mitt under Jokkmokks vintermarknad är det full aktivitet i Vuollerim, då lyser byn upp för några dagar av tusentals islyktor...

Till Lappland med barnbarnen

Ta med barnbarnen torsdag till söndag till ett barnvänligt, äkta Lappland. Upplev en barnvänlig backe med möjlighet att åka pulka, slalom, snowboard och längdskidor. Viss tillgång..

Välkommen hem till Lappland

Se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt, hurra! Välkommen till svenska Lappland där människorna, byn och orörda vinteräventyr väntar på din ankomst. Här kommer du bli..