Sommarpaket

Hjortronfrossan 3-5 augusti 2018

Hjortron, Hjortron, Hjortron. . . Mmmm! “Norrlands guld” i fast form brukar vara mogna att plocka i slutet av juli. Den som vet hur fysiskt krävande det är att ta sig ut på..

Lapplandsäventyr på annorlunda sätt

Genuint och hjärtligt i Midnattssolens land. Torsdag till söndag För dig som vill uppleva Midnattssolens Lappland på ett annorlunda sätt. Möt ett livfullt och genuint  Lappland med..

Lappländsk vardagslyx för hela familjen

Bada i Spegeldammen eller barnvänliga Sandtjärn, rid på snälla hästar, upplev midnattsolen, fiska mitt i byn eller njut av den enkla och uppfriskande stillheten på 1700-talsgård invid..

Natur och kultur vid polcirkeln tillsammans med lokalbefolkningen

För dig som vill komma nära det genuina och äkta vardagslivet i Lappland. Ta del av naturen och kulturen från de stora skogarna och den starka berättartraditionen vi polcirkeln. Här..

Rörelse för alla!

Det här är ett kontrastrikt paket för alla som vill uppleva Lappland på olika sätt. Paketet är anpassat för personer med begränsad rörelseförmåga. Ta del av kulturen från de stora..

Spöfiske efter öring och röding…

...i midnattssolens och sjöarnas rike. Här kan alla åldrar sommarfiska i egen sjö. Bästa fisketipsen från den som kan sjön bäst! Lokalbefolkningen tar hand om dig och berättar hur..

Vildmarksläger för ungdomar

Fem dagar med lek och skoj i naturen i Lapplands djupa skogar. Vi lär oss göra upp eld, tillverka våra egna metspön som vi kan fånga fisk med och tillaga över öppen eld. Vi lär känna..