Vinterpaket

Blåljusfestivalen

Blåljusfestivalen hålls var annat år. För att uppleva det blå ljuset i år, kolla in Colors of Swedish Lapland – The Blue Light package. (Engelska) Lär dig mer om snö och..

Försmak av julen

Kom och få en försmak av julen, förberedelser och traditioner i Lappland - med snö, renar och norrsken i vardagen. Upplev genuina aktiviteter och varm kamratskap bland..

Islyktornas by – Vuollerim

I februari lyser det i islyktornas by varje år, välkommen! Mitt under Jokkmokks vintermarknad är det full aktivitet i Vuollerim, då lyser byn upp för några dagar av tusentals islyktor...

Julfrid i Lapland Vuollerim

Välkommen att fira Jul nära Polcirkeln! Fira julen i vitt! Ta dig fram med spark, skidor, snowboard och snöskoter eller bara njut av vintern, det speciella ljuset och genuina..

Till Lappland med barnbarnen

Ta med barnbarnen torsdag till söndag till ett barnvänligt, äkta Lappland. Upplev en barnvänlig backe med möjlighet att åka pulka, slalom, snowboard och längdskidor. Viss tillgång..

Välkommen hem till Lappland

Se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt, hurra! Välkommen till svenska Lappland där människorna, byn och orörda vinteräventyr väntar på din ankomst. Här kommer du bli..