Till Lappland med barnbarnen

Ta med barnbarnen torsdag till söndag till ett barnvänligt, äkta Lappland.

Upplev en barnvänlig backe med möjlighet att åka pulka, slalom, snowboard och längdskidor. Viss tillgång till utrustning finns att hyra. Ta en härlig promenad med spark eller pulka i den vita snön. Lek i snön klättra i snöhögarna, gör snöänglar och snögubbar om vädret är rätt. Prova att pimpelfiska i någon av de många sjöarna på egen hand eller tillsammans med bybor. Eller njut vid brasan en kväll, drick varm choklad och dela egna berättelser med lokalbefolkningens.

Kanske väljer ni en tur på snöskoter, åka hundspann eller klappa draghundarna? Vad ni än väljer så kommer du till ett genuint Lappland med vidder, gemytlighet och trygghet.


Pris två vuxna + två barn:

  • 6 400 SEK/ vuxen
  • 3 200 SEK/ barn 4-16 år
  • Barn 0-3 år gratis

Paketet inkluderar: Fyra nätter i egen fullt utrustad lägenhet. Två sovrum, ett allrum, kök och badrum.  Internet och TV. Sängkläder och slutstädning ingår i priset.  Välkomstfika och byaintroduktion på Lapland Vuollerim. Islyktetillverkning. Tillgång till spark, pulka och isfiskeutrustning.

 Skidbacken Bomyrberget ligger tre minuter med bil. Öppet ner till -20 grader. Viss utrustning finns att hyra.

Alternativt för extra kostnad: Fyra nätters logi i dubbelrum* med toalett på mysiga Hotel Vuollerim Gästgiveriet med 16 rum inredda och dekorerade av bybor med namn som; “Stjärnklart i Kilko”, “Vårkväll i Avaudden”, “Midnattssol i Kalludden” .

Paketet erbjuds till och med 15 april och behöver bokas minst tre veckor i förväg.


Exempel på tilläggsaktiviteter:

Var med i en renskötares vardag
Polcirkelcertifikat ceremoni
Guidad skotertur
Pimpelfiske
Tolka efter häst
Hundspann
Berättarkväll, pyssel, besök på samemuseum mfl

inga bilder hittades

Även sommarpaket med karting, fiska i en egen sjö, ridtur i midnattssolensland, skogssamiskt safari, pistolskytte, bad och vedeldadbastu vid älven mm. Kontakta info@laplandvuollerim.se eller 0976 100 30 för mer information.