Crowdsourcing Week för första gången till Sverige!

 

CSW_logo_white_background

Välkommen till Crowdsourcing Week Summit Arctic Circle i Vuollerim 12-13 mars 2015

En av världens främsta organisationer gällande crowdsourcing kommer nu till Sverige. Den innovativa internationella organisationen Crowdsourcing Week, CSW har valt Vuollerim vid polcirkeln för sitt toppmöte i mars.  Detta med bakgrund i de många goda exempel som finns i bygden på spännande affärs och  samhällsinovation.

Kapital och finansieringsnätverk
En av talarna på konferensen är Kevin Jones från Neighbourhood Economics och grundare av SOCAP.  SOCAP är en organisation som erbjuder en “marknadsplats” där investerare och innovativa entreprenörer och samhällsutvecklare kan mötas för att förverkliga samhällsnyttiga projekt.  Inför eventet i mars skriver Neighbourhood Economics och Kevin Jones det här på sin blogg >>

Innovation och utveckling av affärsliv och samhälle
På mötesplatsen Social Innovation, som är en officiell nationell kunskapsnod för social innovation och samhällsentreprenörskap i Sverige, kan du läsa lite mer om innehållet för den 12-13 mars samt om den digitala crowd chatten 23 februari

Under dagarna samlas några av de främsta människorna som arbetar för och inom organisationer som ligger i framkant för samhällsinnovation, gräsrotsinitiativ, kollaborativ ekonomi, nya öppna affärsmodeller och digital valuta.

En möjlighet
Vi hoppas att du vill delta på denna unika möjlighet som tar upp hur de nya samhällsutmaningarna kan lösas genom crowdsourcing, innovativa finansieringslösningar och hur man kan jobba med lokal utveckling på nya sätt i ett digitaliserat samhälle.

Så boka in 12-13 mars, så ses vi i Vuollerim!

Välkommen!

csw

En digital “förkonferens” med talare från Crowdsourcing Week Arctic Circle, kommer att ske måndag 23 februari kl 16.   Inloggningslänken kommer att läggas ut här: http://www.impactjourney.net/

Den digitala Crowdchat for Good  23 februari är kick off för en rad globala aktiviteter under året under samlingstemat “Impact Journey 2015”.  Välkommen att delta!

Några av talarna är:

 

Nu finns en sammanställd dokumentation med presentationer, videor och bloggar från Crowdsourcing Week Arctic Circle 2015  på engelska.